dijous, 17 de març del 2016

VENTALLS CRUIXENTS


QUINA ÉS LA MILLOR RECEPTA PER LA MASSA DE LA CRESTA?

PER SABERO HO HEM DE PROBAR.

QUINA FEINADA...

FER GRUPS,
ORGANIZARNOS ,
LLEGIR LA RECEPTA,
CALCULAR LES PROPORCIONS,
PESSAR ELS INGRADIENTS,
BARRAJAR, 
AMASSAR,
REPOSAR (LA MASSA!),
RECOLLIR ELS PASSOS A LA LLIBRETA,
ESTIRAR I GIRAR  LA MASSA,
FER LES FORMES AMB EL MOTLLE,
ESMICOLAR PERNIL DOLS I FORMATGE,
FERCIRLES,
TANCARLES,
MARCARLES AMB LA FORQUILLA,
FREGIRLES,
VIGILARLES,
OLORARLES,
TASTARLES ,
VALORARLES 
       I
DESIDIR.                                                 






UNES DESCARTADES PERQUÈ LA MASSA ÉS TRENCA.






UNES ALTRES PERQUÈ S'OBREN EL FREGIRLES I PERDEN EL PERNIL DOLS I EL FORMATGE.









LA TERCERA RECEPTA ÉS LA BONA.
Text escrit pels alumnes seguint el procés evolutiu de l'escriptura




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada