QUINA ÉS LA MILLOR RECEPTA PER LA MASSA DE LA CRESTA?
PER SABERO HO HEM DE PROBAR.
QUINA FEINADA...
ORGANIZARNOS ,
LLEGIR LA RECEPTA,
CALCULAR LES PROPORCIONS,
PESSAR ELS INGRADIENTS,
BARRAJAR,
AMASSAR,
REPOSAR (LA MASSA!),
RECOLLIR ELS PASSOS A LA LLIBRETA,
ESTIRAR I GIRAR LA MASSA,
FER LES FORMES AMB EL MOTLLE,
ESMICOLAR PERNIL DOLS I FORMATGE,
TANCARLES,
MARCARLES AMB LA FORQUILLA,
FREGIRLES,
VIGILARLES,
OLORARLES,
TASTARLES ,
VALORARLES
I
DESIDIR.
UNES DESCARTADES PERQUÈ LA MASSA ÉS TRENCA.
UNES ALTRES PERQUÈ S'OBREN EL FREGIRLES I PERDEN EL PERNIL DOLS I EL FORMATGE.
LA TERCERA RECEPTA ÉS LA BONA.
Text escrit pels alumnes seguint el procés evolutiu de l'escriptura
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada